DEIN ZIEL IST ES BUSINESS-DEUTSCH MIT LEICHTIGKEIT ZU SPRECHEN?

Lerne Business-Deutsch und erreiche Deine beruflichen Ziele

(Видео) 4 Тайни на успешните ученици по немски

(Видео) 4 Тайни на успешните ученици по немски

Учиш немски от известно време, но имаш чувството, че не напредваш така бързо както ти се иска? Или вече от няколко години посещаваш различни курсове, но все още не можеш да се отпуснеш да говориш и забравяш всичко, което знаеш, когато говориш е германци?

Макар че ти е необходим немският език и искаш наистина да го научиш много добре, все още имаш чувството, че не можеш да прескочиш една непреодолима бариера, така че да говориш свободно и без притеснение.

Сякаш други ученици могат и знаят повече. Имаш усещането, че ти липсва нещо, за да си също така успешен.

Ако тази ситуация ти е позната, не пропускай да гледаш това видео, което ще ти помогне да разбереш как да преодолееш страховете си, да ускориш напредъка си и да развиеш трайна мотивация при ученето на езика.

В него ще ти издам 4 тайни, които прилагат учениците, които имат успех при ученето на немски и го научават така, че да говорят свободно и без притеснение.

 

След като вече си посещавал толкова курсове и си правил многократно опити да научиш немски, може би си мислиш, че не си от хората, които имат талант. Или курсът, който си посещавал не е бил правилният за теб. Или пък учителят не е успявал да обясни нещата така, че да са разбираеми.

Разбира се, тези фактори също за важни за улесняването на учебния процес и за дълготрайната мотивация да се занимаваш с езика.

Но те не са решаващи!

През времето, което преподавам на най-различни ученици не само от България, но и от други нации, ми правят впечатление някои особености в начина на поведение и учене на тези, които в крайна сметка успяват да “преборят” езика.

Тези особености засягат не само начина на учене, а по-скоро нагласата на тези ученици.

Наричам тези особености тайни на успешните ученици, не защото те ги държат в тайна, а защото не показват това поведение съзнателно. То произлиза автоматично от тяхната нагласа и така им улеснява неимоверно научаването на езика.

Гледай видеото, за да научиш тези тайни.

Ако вече си готова/готов да направиш следващата крачка и да кажеш „Да“ на индивидуалното обучение по немски, свържи се с мен, за да учотним твоите цели и как можеш да ги постигнеш най-бързо и ефикасно.

Schreibe einen Kommentar

Abonniere meinen Newsletter und erhalte jede Woche ein neues Lern-Video. Zusätzlich bekommst Du eine Liste mit Business-Deutsch-Redewendungen. KOSTENLOS.

Meine besten Tipps zum Deutschlernen

Abonniere meinen Newsletter! Dann bekommst Du jede Woche ein Lern-Video von mir. Als Geschenk erhältst Du zusätzlich eine Liste mit 28 Business-Deutsch-Redewendungen. KOSTENLOS.

Sicherheit hat oberste Priorität. Deine Daten werden nicht weiterverkauft. Mehr Infos zum Datenschutz findest Du auf der Seite "Datenschutzerklärung".