ВАШАТА ЦЕЛ Е ДА ГОВОРИТЕ БИЗНЕС НЕМСКИ С ЛЕКОТА И УДОВОЛСТВИЕ?

Или всъщност искате да спечелите доверието на Вашите немски бизнес партньори?

(Видео) 4 Тайни на успешните ученици по немски

(Видео) 4 Тайни на успешните ученици по немски

Учиш немски от известно време, но имаш чувството, че не напредваш така бързо както ти се иска? Или вече от няколко години посещаваш различни курсове, но все още не можеш да се отпуснеш да говориш и забравяш всичко, което знаеш, когато говориш е германци?

Макар че ти е необходим немският език и искаш наистина да го научиш много добре, все още имаш чувството, че не можеш да прескочиш една непреодолима бариера, така че да говориш свободно и без притеснение.

Сякаш други ученици могат и знаят повече. Имаш усещането, че ти липсва нещо, за да си също така успешен.

Ако тази ситуация ти е позната, не пропускай да гледаш това видео, което ще ти помогне да разбереш как да преодолееш страховете си, да ускориш напредъка си и да развиеш трайна мотивация при ученето на езика.

В него ще ти издам 4 тайни, които прилагат учениците, които имат успех при ученето на немски и го научават така, че да говорят свободно и без притеснение.

 

След като вече си посещавал толкова курсове и си правил многократно опити да научиш немски, може би си мислиш, че не си от хората, които имат талант. Или курсът, който си посещавал не е бил правилният за теб. Или пък учителят не е успявал да обясни нещата така, че да са разбираеми.

Разбира се, тези фактори също за важни за улесняването на учебния процес и за дълготрайната мотивация да се занимаваш с езика.

Но те не са решаващи!

През времето, което преподавам на най-различни ученици не само от България, но и от други нации, ми правят впечатление някои особености в начина на поведение и учене на тези, които в крайна сметка успяват да “преборят” езика.

Тези особености засягат не само начина на учене, а по-скоро нагласата на тези ученици.

Наричам тези особености тайни на успешните ученици, не защото те ги държат в тайна, а защото не показват това поведение съзнателно. То произлиза автоматично от тяхната нагласа и така им улеснява неимоверно научаването на езика.

Гледай видеото, за да научиш тези тайни.

Ако вече си готова/готов да направиш следващата крачка и да кажеш „Да“ на индивидуалното обучение по немски, свържи се с мен, за да учотним твоите цели и как можеш да ги постигнеш най-бързо и ефикасно.

Оставете коментар

Искате ли списък с 70 телефонни фрази? Абонирайте се за седмичния бюлетин и ще получите списъка като подарък! Напълно безплатно! Можете да се отпишете отново по всяко време. Вашите данни не се продават на трети лица.

Ако не искате да пропуснете някоя от статиите, абонирайте се за моя бюлетин.

Като подарък ще получите списък с 70 фрази за телефонен разговор!

Напълно безплатно!

Вашите данни не се продават на трети лица и не се използват за Спам. Данните не се продават на трети лица. Можете да се отпишете от бюлетина по всяко време. Повече информация за това как се обработват данните можете да намерите на страницата Datenschutzerklärung